Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Enköpings SK HK Team 98/99 -old

29 november 2009
16:30

Hallsta IK

Referat: Enköpings SK C1 - Hallsta IK

ESK:s C1-lag tog en uddamålsseger, 3-2, i hemmamatchen mot Hallsta. En skön seger som satt långt inne sedan Hallsta pressat på i slutminuterna på sin jakt efter kvittering.

De första tio minuterna var ESK:s bästa sekvens i matchen. Hemmalaget inledde tempostarkt och kunde gå upp till en 2-0 ledning bara 3,33 min in i första perioden. Tyvärr tilläts Hallsta komma in i matchen och gästerna kunde både reducera och kvittera till 2-2 innan periodvilan.

Andra perioden blev en riktig nagelbitare med chanser åt båda hållen. Det som skulle bli ESK:s segermål kom i mitten på perioden och gjordes av Tobias Smids.

Sammanfattningsvis borde ESK ha "stängt" matchen redan i den första perioden men Hallsta gjorde det bra som reste sig efter den tidiga 2-0 ledningen för ESK.

Matchens ESK-kämpe var Simon Eirelid, duktig målvakt i förra matchen och nu otroligt duktig som back. Han satte också et skönt slagskott i krysset när han stod för 2-0 målet.

ESK-Hallsta 3-2 (2-2, 1-0) Skott: 19-13 (11-8, 8-5)